Eines i coneixements utilitzats pels Clàssics

Alguien piensa que los antiguos eran unos inocentes y barbaros personajillos que creian en supersticiones sin fundamento científico?. Si es así, les recomiendo el friso Asirio del British Museum. Donde podes contemplar representado el primer canal con exclusas de más de 3000 años de antiguedat. Eso si!! A cionado por la fuerza humana esclava.
2012-05-17 13.25.35 2012-05-17 13.25.51 2012-05-17 13.26.03
Fijense en el modernisimo artilugio que utilizaron los romanos de Britania semejante a las modernas fachadas ventiladas o Cavity Wall:
El Cavity Wall es un sistema anglés d’aillament de murs exteriors, que consta de 4 capes; Un enbà exterior, Una càmera d’aire, Un material aïllant, i el Mur de càrrega. De fet aquest sistema que podeu contemplar a les imatges, ja va ser aplicat fa 2000 anys pels romans que ocuparen Britania (no es res nou ja utilitzaven uns separadors entre el mur de carrega i l’enbà). L’unic que podria ser nou es el sistema d’Aillament, del que al manco no han arribat proves materials que demostrin la seva existencia. Sense descartar-se peró la possibilitat de que utilitzacin com aïllament algun material o fibre vegetal que ha desaparegut per descompossició amb el temps.Avui dia, encara que amb materials més bons, pretenem anar en contra del que ja sabien ells fa dos mil·lenis. Per a mi, sortir d’aquesta solució, es allunyar-se d’un bon comportament energétic de l’edifici, tot el demés es fer sucedanis pitjors, a càrrec d’abaratir peró també fent menys eficient i durable el producte final!!!!! En fi…sembla que l’historia es repeteix un i altre cop per fer-nos adonar de que tornem errar, pero així i tot tornem a caurer-hi irremediablement!!!!. No podem tenir més bon exemple que l’actual situació econòmica i social del mon occidental que sembla reproduir la caiguda d’aquell gran Imperi.
2012-05-17 13.06.27 2012-05-17 13.06.51Para ampliar más información pudeden consultar el blog:https://romanmallorca.wordpress.com/

(5 fotos)

Apren a calcular el nord solar com feren durante mil.lenis els càssics per tal d’organitzar urbanisticament les seves ciutats i ordenar el seu territori

Anuncis
  1. Encara no hi ha cap trackback.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Anuncis
%d bloggers like this: